Waarom ShareKnowledge Now

Het afgelopen decennium heeft de opkomende en groeiende digitalisering een aanzienlijke invloed gehad op theaters, poppodia en musea. Op dit moment is de culturele sector volop bezig met het beproeven en implementeren van deze digitale innovaties.

Deze technologische ontwikkelingen brengen nieuwe kansen met zich mee, maar vragen ook om een nieuwe specialisatie: een technisch systeemarchitect. Deze professional fungeert als de cruciale schakel tussen alle technische disciplines en zorgt ervoor dat het overkoepelende ontwerp geïntegreerd en ‘holistisch’ wordt, waardoor het systeem als één geheel gaat werken.

Optreden in Carré

In dit complexe landschap van multi-disciplinaire projecten nemen wij de regie, als technisch systeemarchitect. Voor ieder project stellen we een team op maat samen, uit specialisten in hun vakgebied, die vanaf het begin integraal samenwerken aan één ontwerp. Dit leidt tot een harmonieuze fusie van functie en vorm in het eindproduct, perfect afgestemd op de wensen van de gebruiker.

Of het nu gaat om systeemintegratie, doortastend projectmanagement, het technisch begeleiden van aanbestedingen, of daadwerkelijke realisatie, wij ontzorgen u op elk niveau. Het is onze passie om onze jarenlange kennis in complexe systemen te delen, waardoor er niet alleen innovatie ontstaat, maar ook de beste oplossingen voor uw uitdagingen.

Vakmanschap en Innovatie komen samen

Ron Zevenhoven en Agnes Hofstee vormen de drijvende kracht achter Share Knowledge Now.

Ron heeft zijn sporen verdiend in het theatervak in de breedste zin van het woord. In zijn vroegere jaren als audiotechnicus bij musicals en andere voorstellingen heeft Ron talloze theaters en podia in Nederland en België als gebruiker mogen ervaren, waardoor hij zich kan inleven in de noden van de technici en weet wat het is om het publiek een ultieme beleving te geven.

Daarvoor heeft hij jarenlange ervaring opgedaan als elektrotechnicus en troubleshooter bij complexe elektrotechnische installaties en heeft deze installatiestandaard meegenomen naar de theaterbranche. In 1998 heeft hij het bedrijf ISO-Audio opgezet, voor het ontwerpen en installeren van audiosystemen in de cultuursector, zoals te zien is op onze website isoaudio.nl.

Share Knowledge Now

In 2005 kruisten de paden van Ron en Agnes elkaar. Agnes' nieuwsgierigheid naar de fascinerende wereld van techniek en theater leidde tot een vergaande verdieping in dit vakgebied. Met haar juridische achtergrond en talent voor ‘getting things done’, heeft ze een professionele basis aan het bedrijf toegevoegd.

Ron vertelt: “Toen we in 2015 het nieuwe zaalweergeefsysteem van Koninklijk Theater Carré hadden ontworpen en gerealiseerd, besefte ik me dat het samenwerken met meerdere disciplines in één project de nieuwe standaard in theaterinstallaties zal worden, en dat er daarin een overkoepelende ontwerper, een theater systeemarchitect, een steeds belangrijkere rol zal innemen.”

Deze visie heeft zich in de afgelopen jaren bewezen bij complexe uitdagingen van verschillende klanten. Voorbeelden van onze gerealiseerde projecten vindt u hier in onze website.