Wat Bjorn Luik zegt


Share Knowledge Now heeft een duidelijke visie over het eindresultaat van een project. Met een aantal sterke criteria kunnen zij het project afbakenen, doch is er altijd voldoende ruimte voor de creativiteit en eigen inbreng van de andere partij(en). Sterker nog: eigen inbreng wordt zeer geapprecieerd en maakt hen des te meer enthousiast over het project. Het is deze open houding tegenover nieuwe ideeën wat de samenwerking zo leuk maakt.

Een project dat ik samen met SKN heb doorlopen is het ontwerpen van een behuizing voor een audio interface. Zelf hadden zij een aantal componenten voor ogen welke moesten worden geïntegreerd in een compacte behuizing die aan de wand kan worden bevestigd. Dit waren de criteria waarmee ik aan de slag kon. Het eindresultaat mocht er zijn en is uitgevoerd door partnerbedrijf Nelissen Decorbouw, die de metalen onderdelen heeft vervaardigd. Ik vind dit een mooi voorbeeld waarin visie, ontwerp en uitvoering door respectievelijk drie verschillende partijen samenkomen in één product.

Share Knowledge Now doet haar best om bij ieder project een langdurige werkrelatie aan te gaan met de bedrijven met wie zij samenwerkt. In mijn geval zijn ze bereid om te investeren in een 3D printer om daarmee prototyping en kleinschalig productontwerp mogelijk te maken. Hiermee geven zij aan in de toekomst vaker met mij samen te willen werken.

Het is erg prettig dat SKN met je meedenkt en bereid is om al haar beschikbare middelen voor je in te zetten; een schoolvoorbeeld van goede samenwerking. Zo wordt bijvoorbeeld de werkplaats met alle gereedschappen en machines volledig tot beschikking gesteld, mocht het partnerbedrijf daarvan gebruik willen maken tijdens het project. Ook hebben zij kennis en expertise in huis in de vorm van boeken, naslagwerken en andere partnerbedrijven, die zij graag met je willen delen. Zij doen hun naam eer aan. Deel je kennis. Share Knowledge Now!

Bjorn Luik